Tuesday, March 9, 2010

d'alya boutique giveaway

Jom sertai giveaway D Alya yang menarik ni!

in conjunction with their wedding anniversary this 14th of March, d'alya boutique is organizing a giveaway contest. Just a simple one... Whether you are a blogger or not, both can join. The more the merrier...

Contest start date: 1st March 2010
Contest end date: 31st March 2010
Result will be announced latest by 15th April 2010

d’alya boutique has generously offered: 
  1. Cloth Diaper Babyland Printed SpongeBob – 1 unit worth rm29 
  2. Cloth Diaper Coolababy Snap Button – 1 unit worth rm26 
  3. Coolababy Wet Bag – 1 unit worth rm25 
  4. Busha Legging Pant – 1 unit worth rm14
  5. Mystery gift for best photo of baby wearing CD or Busha
For 5 lucky babies!!!!
 
Jom jom kita jengah blog shop D Alya sekarang untuk tengok syarat2nya!

Monday, March 8, 2010

giveaway... wanna be my hot lucky girlz?

Yea yeah! Azima DIY Shop telah menganjurkan Giveaway menariks ni. Hadiahnya? Tu haa tudung & dress dalam gambar di atas.

Syaratnye senang aje..

bg yg ada blog..
- buat satu entry ttg giveaway nie di blog anda, tajuk ‘giveaway... wanna be my hot lucky girlz?’ beserta link giveaway & gambar.. kemudian tinggalkan komen anda di entry ini ~sertakan add blog & email utk dihubungi
- add dlm blog beliau dlm blog list anda
~ beliau akan lakukan perkara yg sama, masukkan ur blog dlm blog list beliau. utk peniaga online, win win situation nie!

So... soalannya...
ceritakan why u really wanna be my hot lucky girlz
 Sebona eh... akak dah kehilangan sehelai tudung yang kaler macam gambar di atas & dress yang sejibik sejiban macam tu. Itu memang akak punya! Pulangkaaaannn~~~ Pulangkaaaannn~~~ Kalo tidak ahkak jadi puntianak cekik kao malam ni!

;)

Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway


yES!!! Saya sertai giveaway ni anjuran qasehadam! Sempena wedding anniversary beliau :)

Syarat2nye mudah jerrrr. Saya petik dari blog tecik tenit tomel:

Bagi yang ada blog
  • Terbuka kpd semua bloggers dan mereka yg takde blog pn bleh join gak.
  • Jadi follower blog tecik tenit tomel dan linkkan blog ini dlm bloglist anda.
  • Buat satu simple entri tentang giveaway ini dgn tajukt Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway dan jgn lupa tepekkan gambar di atas serta letakkan link entri ini pada entri anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dan link yg telah dibuat tentang giveaway ini.

Bagi yang tiada blog lak anda bleh gak join dgn

  • Jadi follower blog ini
  • Emailkan ttg giveaway ini kpd 5 org dan cc kpd wan_nur31@yahoo.com.
  • Ataupn add kan nama anda di facebook( id suchi zahraa azwan)
  • Pastikan link ttg giveaway ini di war-warkan di wall anda.
  • Jangan lupe tinggalkn komen di sini beserta email @add facebook anda.

OK saya dah buat semua!
Arap2 ada luck ;)

Wednesday, March 3, 2010

Anin's Mini Giveaway

 

Saya menyertai Anin's Mini Giveaway, yang dianjurkan oleh Puan Anin kita nih.
Bagaimana syarat2 dia?
*dipetik dari blog Anin:

1. Be my follower.. ini wajib ye..tk da nama rejected!!!
2. Sila buat entri untuk ANIN'S MINI GIVEAWAY dan link kan ke blog saya yg tak brape gleme ni
3. Sila nyatakan mengapa anda berminat menyertai giveaway ini
4. Tinggalkan URL di entri ini

syarat baru je tambah

ADDITIONAL POINTS
1. LETAK BANNER I DLM ENTRI YE..KAT SIDEBAR TU OPTIONAL
2. JGN LUPA LINK BLOG ANIN BALIK

Hadiahnya pun best2 tauuu:

3 keychain terengganu
2 foot detox patch
1 perfume

Wah wah wah!

Datelinenya sampai 25hb ini!

jomla sertai!